Zamieszczone przez djczas
[INFO] Pol-Mot Wrszawa Gruchacza
Zwiń
X
-
ehhh, nie mogles tak z miesiac wczesniej sie zarejestrowac? :] kiedy robilem u was wieksze zakupy? :] hehehe
spoxik w kazdym razie, wszyscy sprzedawcy o tym wiedza i nie beda robic wielkich oczu ze nieby "co to ocp?"President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
-
Czy przy zakupie nowego auta można liczyć na podobne zniżki na "dzień dobry" ?Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
potwierdzam, że na Ursynowie w salonie ASO na Gruchacza mamy zniżkę 15% na części i na usługi :szeroki_usmiechASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
dzisiaj byłem nową jette w ASO na Ursynowie na Gruchacza, obsługa super, dobrze wiedzą co to jest OCP, dostałem bardzo duży rabacik na wymianę oleju i filtrów (swoje częsci)..... Jak najbardziej polecam sZczerze mogę powiedzieć, ze to jest najtańsze ASO :szeroki_usmiechASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
informuję, że na Ursynowie w salonie ASO na Gruchacza mamy teraz zniżkę 18% na części :szeroki_usmiechASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
w ASO na Gruchacza zostali niestety wymienienie prawie wszyscy pracownicy, dlatego na dziale z częsciami z nową osobą udało mi ustalic się że na hasło OCP będziemy mieli 18% rabatu, rabat działa takze na akcesoria, na temat sklepu internetowego nic nie wiemASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Gość
dziś chciałem umówić kurkę na przegląd i dostałem emailowo info na temat rabatów:
Obowiązujące rabaty to: części 10% i usługi 10%.
Z poważaniem,
Artur Brojek, Kierownik Serwisu
Autoryzowany Salon i Serwis ©KODA AUTO nr 148
Adres salonu sprzedaży: POL-MOT Auto S.A., ul. Gruchacza 39, 02-814 Warszawa
Komentarz
Komentarz